Teambuilding i Fyns Sommerland

– skræddersyede programmer for både skoler og virksomheder

En uforglemmelig dag, der styrker sammenholdet 

En dag med teambuilding i Fyns Sommerland vil bringe kolleger og klassekammerater tættere sammen, styrke selvtilliden og give stærkere relationer. 

Med vores aktiviteter vil alle blive udfordret og vise nye sider af sig selv. De fælles succeser og behovet for samarbejde gør, at man sidder lidt tættere i bussen på vejen hjem. 

Vi kan sammensætte forløb, der passer lige præcis jeres behov. 

Teambuilding for virksomheder

Et par aktive timer i Fyns Sommerland er det perfekte afbræk på et seminar eller den oplagte setting til en hel dag, der handler om at styrke det sociale sammenhold i teamet.

Vi har plads til jer uanset om i er mange eller få, og vi kan sammensætte et program, der er fyldt med alt fra kreativitet til adrenalin.

 

Teambuilding for skoler

Skal efterskolens nye elever lære hinanden at kende – eller skal de have en mindeværdig dag til at runde året af? Vi kan facilitere begge dele, mens vi giver eleverne succesoplevelser.

Vi har også aktiviteter, der passer til de ældste folkeskoleklasser eller studiestartsaktiviteter. Fyns Sommerland kan give jer et par gode timer eller en hel dag med fællesskab og social udvikling i fokus.