Teambuilding i Fyns Sommerland

– skræddersyede programmer for både skoler og virksomheder

En uforglemmelig dag, der styrker sammenholdet 

Teambuilding i Fyns Sommerland vil bringe kolleger tættere sammen, styrke selvtilliden og give stærkere relationer. 

Fyns Sommerland skræddersyr teambuilding til lige netop jeres virksomhed og ønsker. Det kan bestå af alt fra et par hurtige, aktive timer til en hel dag, der rundes af med mad over bål. 

Alt teambuilding er faciliteret af vores erfarne personale – og ud fra tre niveauer kan man vælge, hvad man gerne vil have ud af dagen. 

  • Teambuilding som en hyggelig personaledag – Dyrk teamets fællesskab gennem nogle sjove timer fyldt med udfordringer
  • Teambuilding der sammentømrer teamet – Dyrk teamets evne til at samarbejde, bliv klogere på jer selv og hinanden gennem underholdende øvelser og aktiviteter
  • KOMMER SNART: Teambuilding med et fagligt output – Dyrk et fagligt område, I gerne vil forbedre i teamet. Fokusområder kan fx være vanetænkning, kommunikation eller samarbejde mm. 

Book eller få mere information ved at kontakte os på info@fynssommerland.dk 

Firmafest eller netværksmøder

Kæmpe-tipierne i Fyns Sommerland er en interessant og anderledes lokalitet til dagsmøder, firmafester eller netværksarrangementer.

De rummer fra få deltagere til 150 personer og sikrer en hyggelig dag med møder, fest i det fri eller netværk i naturen. 

Book eller få mere information ved at kontakte os på info@fynssommerland.dk

Teambuilding for skoler

Skal efterskolens nye elever lære hinanden at kende – eller skal de have en mindeværdig dag til at runde opholdet af med?

Fyns Sommerland kan facilitere begge dele, mens eleverne går hjem et par succesoplevelser rigere.

Hele sommerlandet kan blive jeres skoles for en hverdag udenfor sommerferien. Udnyt de mange aktiviteter til en uforglemmelig dag med fællesskab, aktivitet og social udvikling i fokus.