Aktiviteter for store og voksne legebørn

– Store fælles oplevelser i naturlige omgivelser

I Fyns Sommerland er vi aktive sammen

Det nye Fyns Sommerland giver mulighed for fysisk bevægelse, kreativitet og action i fællesskab med venner, kolleger og familie. Alle vores aktiviteter er 100 % analoge. 

Derfor er aktiviteterne valgt ud fra en vision om, at vi som familier og venner skal være sammen om fysiske og kreative aktiviteter. Det gør vi ved at have forskellige sværhedsgrader, så der er noget til alles individuelle niveau – og vi drømmer om et sommerland, hvor forældre i stedet for at se på legen deltager i legen.

Derfor har vi bl.a. bmx-cykler og mooncars i både børne- og voksenstørrelser, svævebaner og zorbing i flere sværhedsgrader og en masse andre aktiviteter, vi kan være sammen om på tværs af alder og evner.

Find rundt

Oversigt over parken

Mad og drikke

Se mulighederne her

Få styr på det praktiske

Ofte stillede spørgsmål

Teambuilding og fælles oplevelser

Vi kan arrangere en underholdende dag for jer, uanset om I er en skoleklasse på tur, en hel efterskole eller en virksomhed, der vil have nogle timers teambuilding på et seminar. Vi har faciliteterne og trænet personale, som vil guide jer gennem forskellige lege, øvelser og aktiviteter, der vil styrke sammenholdet og gøre dagen mindeværdig.

Arrangementer i alle afskygninger

Fyns Sommerland favner bredt. Fra det gennemførte og store halloween til en konkurrence om at være Fyns bedste til kongespil.

Fyns Sommerland Sol

Hvilken vej skal vi? 

Fyns Sommerland kommer til at tage store skridt de kommende år – nogle aktiviteter skal bygges større og andre helt fra bunden. 

Hvilke aktiviteter drømmer lige præcis du om at prøve?

Vi er vilde med næsten alt der er analogt og helt bidte af aktiviteter, hvor man skal dyste eller samarbejde. Vores bruttoliste er lang og planer har vi mange af, men måske overser vi noget og vi vil allerhelst bygge aktiviteter, vores gæster har lyst til at komme tilbage for at prøve igen. 

Har du idéer og input, så send dem meget gerne til os på info@fynssommerland.dk