Mad og drikke i Fyns Sommerland

 

Hurtig mad i høj kvalitet

Spisehuset: 
Her laver vi lækre madpandekager, fish and chips med sprøde pommes frites og hotdogs med frilandspølser, der har tre ud af tre dyrevelfærdshjerter. Du kan også få fingrene i gammeldags isvafler og kolde og varme drikkevarer.
Her må medbragt mad og drikke ikke nydes, men det må det gerne andre steder i Fyns Sommerland. 

Rød hytte: 
Her kan du købe pindeis og både kolde og varme drikkevarer.

Madpakker:
Du må gerne tage madpakken med i Fyns Sommerland. Vi har lavet et særligt madpakkeområde – Find oversigtskortet her. Alkoholiske drikke må man ikke medbringe selv – der er til gengæld mulighed for at købe øl ved spisehuset.

 

Kanongod kaffe og kolde drikke at køle sig på

Vi gjort meget ud af at have et lækkert udvalg af kaffe, te, øl og sodavand. 

Fynske Kaffe Lars har nøje udvalgt kaffebønnerne, ristet dem i Odense, og vi serverer kopperne efter bedste evne. Prøv fx en varm cappuccino på friskkværnede bønner. 

Sortimentet af øl og sodavand indeholder både de traditionelle varianter og specialøl, så medmindre I bliver uvenner over et spil, er der gode forudsætninger for hygge.

Grillbuffet til særlige arrangementer

Fyns Sommerland er et oplagt sted at holde fødselsdage, familiefester eller tage personaleforeningen på tur. Til de særlige arrangementer tilbyder vi en lækker, frisklavet grillbuffet, som nydes i naturskønne omgivelser ved vores kæmpetipier. 

Grillbuffet (min. 20 personer) indeholder kød, pølser, forskellige salater og dressinger – alt er klargjort, men man griller selv – samt en øl eller vand pr. person. 

Pris pr. person – inkl. entré:

8+ år = Fra 450,- kr.
3-7 år = Fra 350,- kr. 

Tilkøbsmuligheder: 

  • Kaffe/kage, personale, der griller, drikkevarer ad libitum
  • Svævebaner, zorbing, archery attack

Book eller få mere information ved at kontakte os på info@fynssommerland.dk 

Fyns Sommerland

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag seneste nyt fra Fyns Sommerland om spændende events, gode tilbud, og hvad der ellers sker i Fyns sjoveste aktivitets park.

Tak for din tilmelding. Du vil modtage en email med et bekræftelses link lige om lidt.