Det Forladte Sommerland

Det Forladte Sommerland

Tør du udforske et sommerland med en fascinerende og uhyggelig historie? Fra den 4. til den 27. oktober, kun i weekenderne på fredag, lørdag og søndag, kan du træde indenfor og møde de skabninger, der regerer i mørket. Kom og opdag de skjulte hemmeligheder, men husk: Når du først går ind, ved du ikke, hvad der venter dig. Tør du tage udfordringen op? Køb dine billetter nu og find ud af det!

Det Forladte Sommerland Kort

ER DU KLAR TIL AT UDFORSKE DEN FORLADTE PARK OG OPLEVE DENS MYSTISKE HISTORIE PÅ TÆT HOLD?

Det Forladte Sommerland åbner i oktober 2024 og byder på en uforglemmelig halloween-oplevelse. Tag på en gåtur gennem en park fyldt med skræmmende dekorationer og spor fra fortiden. Følg de snoede, uhyggeligt dekorerede stier og oplev forskellige zoner, hver med deres eget skrækindjagende tema: Zombie og Lobotomy.

Begge zoner kan prøves fra 12 år – vi anbefaler en gul vest til dem, der ikke vil røres af skuespillerne. Hver zone vil være hjemsted for +10 skræmmere, der lurer mellem træerne og kulisserne, klar til at overraske dig.

Gå ad oplyste stier og udforsk områder med uhyggelige lyde og lys, der vil sætte dine sanser på prøve. Denne oplevelse kombinerer glæde og rædsel, der får adrenalinen til at pumpe gennem et par timers intens underholdning – hvis du tør udforske hele parken.

Informationer

Autentisk Horror

Oplev mystikken fra et sommerland, der har været forladt. Parken danner en uhyggelig setting, der giver jer en fuldkommen autentisk horror-oplevelse. 

Historier
Mød parkens monstre og hør de skæbnesvangre fortællinger om forladte drømme og mystiske hændelser. Er du modig nok til at høre hvisken og skridt i mørket?
Adrenalin-kick
Få dit hjerte til at slå hurtigere, mens du bevæger dig ad mørke stier. Prøv de to zoner med +10 skuespillere i hver, gå på opdagelse i dyrekirkegården og den mørke skovlabyrint. En perfekt aften for thrill-seekere.
Zonerne

Begge zoner går I igennem og begge har +10 skuespillere, der skræmmer jer undervejs. 

Ved indgangen til sommerlandet får I udleveret det købte antal zonebilletter, som I indløser ved indgangen til den zone, I gerne vil prøve. Det er valgfrit hvilken zone i bruger jeres zonebillet og hvornår, I stiller jer i kø til at prøve den. 

I stiller jer i kø ved zonerne og bliver løbende lukket ind i små grupper af 2-6 personer. Grupper dannes med dem I er ankommet med, og der kan i nogle tilfælde suppleres med andre fra køen.  

Både Zombie og Lobotomy-zonerne kan prøves fra 12 år. Hvis man vil have den mildere tur, kan man få udleveret en gul vest, som betyder, at der ikke er nogen berøring.  

Lobotomy-zonen har mere berøring fra skuespillere – mens zombie er mere mørk. Nogle mener den ene er mest uhyggelig – andre den anden, så det afhænger af, hvad du frygter mest. 

Retningslinjer

Alder: +12 år (vi anbefaler en gul vest = ingen berøring op til 15 år)

Højgravide og hjertesyge frarådes at gå gennem zonerne med skuespillere. 

Gæster må ikke røre ved skræmmere.

Man må ikke være kraftigt påvirket af alkohol eller stoffer og voldelig adfærd medfører bortvisning.  

Varighed

Forvent omkring 2 timer til at parkere, gå igennem zoner, finde ud af labyrinten, se dyrekirkegården, varme jer ved bålpladserne og opleve det oppyntede sommerland. 
I ankommer på det valgte tidspunkt og må blive så længe I vil (det vil sige indtil vi lukker ved midnat). 

Oplevelsen kan prøves alle fredage, lørdage og søndage aftener i oktober. 

 

Pris

Fra 75 – 230 kroner. 

Alle gæster skal have en billet hver.

Ledsagere kan få fri entré ved fremvisning af ledsagekort ved indgangen. 

 

Adresse
Fjellerupvej 81, Aarup, Fyn
Naboerne siger, de hører stemmer i sommerlandet om natten og holder sig væk, når mørket kommer frem – for mørket kommer ikke alene.

Parken åbnede i 1988 som en stor legeplads med ponyture, BMX-bane og trampoliner – i 90’erne kom også et vandland. Den blomstrede indtil konkursen i 2006. Efter at være blevet købt, planlagde nye ejere en omfattende renovering, men finanskrisen knuste deres drøm om en ny forlystelsespark på Fyn.

I mange år lå det 27 hektar store område øde og skjult fra landevejen, med naturen langsomt overtagende. Spor af fortidens liv kunne fornemmes og trådte frem om natten, som den rustne svævebane over en stille sø og forladte områder.

Naboerne siger, de hører stemmer i sommerlandet om natten og holder sig væk, når mørket kommer frem – for mørket kommer ikke alene.

Tør du opleve Det Forladte Sommerland? Køb dine billetter nu og find ud af det!

Det er ikke kun den forladte og forfaldne historie, der gør stedet skræmmende. Rygterne om at stedet er hjemsøgt florerer. Nogle hævder at have hørt uhyggelige lyde om natten – hvisken, skrig og fodtrin fra usynlige skabninger. Andre beretter om skygger, der bevæger sig gennem de mørke korridorer.

Er det de tidligere ansatte, der aldrig vendte hjem? Der er nogle områder af sommerlandet, hvor ingen tør bevæge sig hen – selv i dagslys.

Er du modig nok til at udforske den forladte park og opleve dens mørke historie på egen hånd? Kom og tag chancen, hvis du tør – men en advarsel: ikke alle, der går ind, kommer ud uden ar på sjælen.

Andre beretter om skygger, der bevæger sig gennem de mørke korridorer.
Det Forladte Sommerland Kort

FAQ

  • Alder: +12 år er vores anbefaling. Vi tjekker ikke ID på børn, og vi opfordrer generelt forældre til selv at vurdere, hvornår deres barn er klar til gys af denne kaliber. 
  • Tidspunktet: I vælger ankomsttiden til selve sommerlandet – her får I udleveret poletter ved indgangen, som fungerer som entré ved zonerne. I må selv bestemme, hvilken tid I stiller jer i kø til at gå gennem zonerne. 
  • Gule veste: Betyder, at man ikke vil berøres, og at man får en mildere tur. Vi anbefaler vest for børn op til 15 år. Veste får I udleveret ved indgangen til selve zonen. 
  • Forplejning: Der er mulighed for at købe drikkevarer, mad og snacks før og efter oplevelsen.
  • Tilgængelighed: Begge zoner er tilgængelige i kørestol. Underlagene består af: grus, småsten, fliser, asfalt og græs. 
  • Parkering: Er gratis på vores store grusparkeringsplads. 
  • Åbningstid: Vi lukker klokken 24.00. Der er ingen tidsbegrænsning på billetterne, så I må være her hele aftenen, hvis I vil det – men forvent omkring 2 timer for hele oplevelsen. 

“Jeg har allerede oplevet Horror Drive Thru de sidste 2 år på Fyn, og jeg ser virkelig frem til at tage turen på benene! Jeg glæder mig!“

Jesper

“Sidste år gav jeg turen en chance, men jeg havde ikke lyst til at prøve den igen. Nu er jeg imidlertid blevet inspireret til at tage turen og udforske parken – det ser jeg virkelig frem til!”

Annemette

“Jeppe foreslog det i mad området, og jeg kan allerede fornemme, at det bliver en helt vild oplevelse!”

Karoline

Fyns Sommerland

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag seneste nyt fra Fyns Sommerland om spændende events, gode tilbud, og hvad der ellers sker i Fyns sjoveste aktivitets park.

Tak for din tilmelding. Du vil modtage en email med et bekræftelses link lige om lidt.